Blending in with Fall season

Onlangs mocht ik opnieuw beseffen hoe leuk ik de herfst eigenlijk vind. Voor sommigen is het een seizoen van eindeloos terugdenken aan de zomer. Voor mij is het een seizoen van verliefd worden op het mooie kleurenpalet. Die occasionele regenbui, neem ik er wel bij. Op een zaterdag besloten fotografe Kim en ik een nieuwe style story in te blikken met een jurk van een label naar mijn hart. Een jurk die binnenkort misschien van jou kan zijn!

In een vorig blogartikel liet ik je kennismaken met modelabel FAM the label en de sterke vrouw erachter. Voor het derde seizoen op rij ben ik oprecht enthousiast over de collectie die oprichtster Vanessa met haar team realiseerde. Ze verrast haar fans elke keer opnieuw met eigenwijze, tijdloze en perfect vallende kledingstukken voor elke gelegenheid. En laten we 'perfect vallend' nu even letterlijk nemen. Ik ben razend enthousiast over de fit van de middellange Milla jurk die ik op onderstaande beelden draag.

Maar er is méér dan dat esthetisch knappe kantje. De fundamenten van dit modelabel en het team erachter zijn loyaliteit, eerlijkheid en relaties. Ze zetten  kwaliteit boven kwantiteit en relatie boven omzet. De kwalitatieve stoffen die ze telkens voor haar ontwerpen gebruikt, gaat Vanessa hoogstpersoonlijk uitkiezen in Portugal. Nadien worden ze in beperkte oplage verwerkt in een kleinschalig atelier door de meest vaardige handen. Verder benadrukt ze graag dat iedereen zijn kledingstukken zou moeten koesteren in plaats van ze in de kast te laten hangen. 

FAM The Label - ethische mode

WIN EEN OUTFIT VAN FAM THE LABEL

Vroeger had ik een ware haat-liefdeverhouding met jurken. In de zomer wilde ik mijn blote benen niet al te frequent tonen (dat heeft wellicht te maken met mijn sneeuwwitte huid) en in de winter had ik geen idee hoe ik een jurk naar mijn zin kon stylen. Dat is sinds twee jaren wel anders. En FAM the label is daar zeker mede verantwoordelijk voor. De Milla jurk die ik op de beelden draag fits like a glove, zoals ze zeggen. Dit is een van de weinige nauw aansluitende jurken die ik nog vaak met plezier zal dragen. En dat plezier willen FAM en ik graag met iemand van jullie delen.

Op 5 november wordt er op Instagram een nieuwe wedstrijd gelanceerd ter ere van het zesjarig bestaan van mijn blog. Wil je graag kans maken op een elegante jurk van FAM the label? Begeef je zeker naar mijn Instagram account!

[button link="www.instagram.com/elinerey"]Naar de Instagram wedstrijd[/button]

Fotografie door Kim Nijs

FAM The Label - ethische mode FAM The Label - ethische mode FAM The Label - ethische mode  FAM The Label - ethische mode FAM The Label - ethische mode

MEER LEZEN OVER DIT MODELABEL?

http://www.elinerey.be/fam-the-label/

Vorige
Vorige

Vaarwel Black Friday, hallo Green Friday

Volgende
Volgende

Over de zin en onzin van kleding shoppen