Aymara, breigoed naar mijn hart

Vandaag staat er een korte update en een simpele boodschap op de agenda. Want het hoeft niet altijd zo gecompliceerd of doordacht te zijn. En dat is zonder twijfel mijn dagelijks motto op vlak van mode. De drie sleutelwoorden van mijn dagdagelijkse outfits? Comfortabel, eigentijds en een tikkeltje fun. Vandaag toon ik je met plezier een van mijn meest gedragen looks van de afgelopen maand.

Onderstaand ensemble draag ik voor zowel work als play. De witte gebreide sweater die ik draag, is een handgemaakt exemplaar van het Belgische label Aymara. De broek met laqué effect vond ik vorig seizoen bij een van mijn favoriete modeketens: &Other Stories. Aan de voet spot je sneakers die al een hele tijd in mijn schoencollectie vertoeven. Het zijn sneakers met een leuke jungle print van Maruti.

Wanneer het geheel nogal eenvoudig is, zoals bij deze look, leg ik graag op een andere manier een opvallend accent. Dat kan een oversized jas zijn, een statement ketting, opvallende hakken, ... Maar dit keer ging ik simpelweg voor een knalrode lipstick. Eentje die op dit moment standaard in mijn handas zit: de Joli Rouge van Clarins in Deep Red. De gladde, crème-achtige textuur geeft mijn lippen een intense kleur en een mooie glans. Clarins belooft een diep hydraterende en langhoudende lippenstift. En dat is hij ook. Bij mij blijft de intense kleur zo'n 5 uren lang moeiteloos zitten. Couldn't ask for more. Wat vind jij van deze look? Laat het me weten in de comments!

Fotografie door Elke Wendrickx

     http://www.elinerey.be/liefhebber-fijne-juwelen-ontdek-indi-me/

Vorige
Vorige

Fast Fashion vs Slow Fashion poll op Instagram. De resultaten!