Tien tijdloze toppers van het moment bij Supergoods

Duurzame keuzes maken heeft niet alleen betrekking tot het klimaat en ethiek. Je kunt het ook een pak simplistischer voorstellen door de betekenis van het woord 'duurzaam' letterlijk te nemen, want dat is waar alles begint. Duurzaam - ook wel durabel of bestendig of degelijk - genoemd betekent namelijk 'zo lang mogelijk meegaan'. Hoe vertaalt zich dat naar je garderobe? Je kleding koesteren, herstellen wanneer nodig en geen onnodige aankopen doen. Dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan, maar met een doel en goede intenties, kom je vaak al ver. Verder pas ik nog een strategie toe: die van tijdloosheid.

Al jaar en dag zorg ik ervoor dat het overgrote merendeel van mijn kledingkast voor eender welke gelegenheid kan worden gedragen. Work én play. Ik probeer een goede mix te maken tussen 80% tijdloos en 20% uniek, waardoor zo goed als álles combineerbaar is met elkaar.

Dat is de reden waarom ik je vandaag enkele van mijn favoriete tijdloze stuks (naar mijn persoonlijke smaak) wil laten zien bij de bekendste duurzame concept store van het land: Supergoods! De items zijn onbewust, maar wellicht niet toevallig, van mijn favoriete labels ARMED ANGELS, Thinking Mu, Kings of Indigo, Wolvis en People Tree. Hope you like it as much as I do!

Header foto door Elke Wendrickx.

Vorige
Vorige

Is een capsule wardrobe iets voor jou?

Volgende
Volgende

Een duurzame kraan voor je woning? Grohe Blue Home!