Waarom een bezoekje aan Supergoods Antwerpen de max is

De naam Supergoods klinkt je misschien wel bekend in de oren. Als het over ethisch en ecologisch verantwoorde kleding gaat, is het een van de weinige Belgische adresjes waar mannen en vrouwen naar hartenlust kunnen shoppen. Afgelopen zomer schreef ik nog over een kleurrijke outfit die ik bij hen in de webshop vond. In dit blogartikel vertel ik je alles over mijn bezoekje aan hun fonkelnieuwe winkel in de Kloosterstraat in Antwerpen. 

Supergoods is een duurzame concept store die wordt gerund door het koppel Tonny van Babel en zijn Anne Van Hilden. Onder het motto "good stuff for good people" bewijzen ze al meer dan negen jaar dat ecologische mode uiterst stijlvol kan zijn. Ze hebben een concept store in Mechelen, Gent en Antwerpen. Waarom ze twee jaren geleden besloten de koekenstad van Vlaanderen te veroveren? Wel, in hun winkel in Mechelen kregen ze vaak bezoek van Antwerpenaren en ook de webshop deed het in die regio helemaal niet slecht. Wetende dat het aanbod duurzame winkels er extreem klein is, was de interesse er des te groter.

Supergoods Store

Van zodra je een van de Supergoods winkels binnenstapt, krijg je de leukste ethisch verantwoorde en ecovriendelijke labels voorgeschoteld. Van kleding tot schoenen, van make-up tot accessoires en geschenken… Naar mijn gevoel is er voor elk wat wils. Betaalbare labels zoals Armed Angels, Kings of Indigo, Lanius en Thinking Mu worden afgewisseld met knappe silhouetten van Langerchen en Embassy of Bricks and Logs. Er is uiteraard nog veel meer, en ook mannen hebben er behoorlijk wat keuze. Dé ideale duurzame shoppingtrip naar Antwerpen, Mechelen of Gent, als je het mij vraagt.

Ook je online aankoop bij Supergoods draagt bij tot een betere wereld.

Niet getreurd mochten de drie grootsteden allemaal ver van je deur zijn. Dan begeef je je simpelweg naar de webshop waar je eveneens van heel wat keuze geniet. Ook je online aankoop is bij Supergoods voldoende bewust van de impact. Voor hun webshop werken ze met herbruikbare verpakkingen van RePack. Deze vrolijke gele zakken worden minstens 20 keer hergebruikt en ze zijn gemaakt uit gerecycleerd materiaal. Zo willen ze online shoppen duurzamer maken en verpakkingsafval vermijden.

Liefs,

Eline

premium bootstrap themes


Vorige
Vorige

Een duurzame kraan voor je woning? Grohe Blue Home!

Volgende
Volgende

Mooi merken: ifeelnut en Elements of Freedom